{Vi testar produkter från Therm o web}

Några av våra designers har testat limprodukter från Therm o web, för Metalimos räkning.

Produkterna vi testat är följande:

Glue dots:
lim3

Tape runner:
lim2

Mounting tabs - klisterlappar - på rulle (tejpa utan små blå lappar överallt):
lim1

Hallonflicka visar först tejpen på rulle (bild till vänster) och tape runners (bild till höger).
hallonflicka lim1
Alla designers var eniga om att det är skönt att slippa små blå klisterlappar överallt, det tar ett tag att vänja sig vid att använda tejprullen till vänster. Men när man väl fått till snitsen funkar det kanonbra.

Tape runnern till höger är 8 mm bred, och passar utmärkt till att använda på t.ex. runda dekorationer eller liknande. Det är en rulle med ett slags klister på som lossnar när man trycker den mot pappret, det är genomskinligt så det är superbra att använda till vellum och liknande, den känns lite lyxig fatiskt! Och det var lätt att få in tekniken på hur man skulle göra. Hallonflicka kunde även fästa band med denna tejp.

Hallonflickas fina kort där de olika produkterna använts:
hallonflicka lim2
Hallonflicka har använt alla produkterna på detta kort.


Elisabeths dotter Linnea har gjort ett kort:
linnea lim
Elisabeth skriver: "Jag använde ovanstående produkter när jag tillverkade kort tillsammans med min dotter Linnea (7 år). Det var i lite svårt för henna att klara av att använda en del av produkterna men med hjälp från mig gick det bra". Linnea har använt Åsas Selmamönster som grund.

De mönstrade papperen är fästa med Click n Stick Mounting Tabs, Selma med Memory Tape Runner XL och bandet med Zots Klisterprickar.



Elisabets 2 kort:
elisabeth lim2
Till ovanstående kort har Elisabeth har använt sig av  Click n Stick Mounting Tabs till de mönstrade papperen, Memory Tape Runner XLför att montera ihop lilla Selma, Zots klisterprickar till bandet, och tags.

elisabeth lim1
Till ovanstående kort har Elisabeth använt Memory Tape Runner XL till alla papper, bandet är fäst med Zots Klisterprickar



AnnaB visar 3D-effekten man får med hjälp av 3D-dotsen:
annab lim

Anna skriver: "3D-prickarna är stoooora (12-13 mm i diameter och ett par mm tjocka) och väldigt klistriga. Jag har använt dem för att framhäva motivet på kortet nedan, men förmodligen går det alldeles utmärkt att fästa ganska tunga dekorationer med dem eftersom de är så rejäla"

Helene har testat produkterna, men har inga bilder på dessa. Favoriten är tape runnern, ett mycket användbart hjälpmedel!

Vad vi tycker:
Sammanfattningsvis kan vi säga att vi alla varit nöjda med produkterna, de fyller sin funktion mycket bra och fäster bra. Favoriterna är Mounting tabsen på rulle och tape runnern, vilka flera av designersen kommer använda mer av i framtiden. Dotsen är bra, men 3D-prickarna är lite för stora även om effekten blir mycket fin på korten.

Tack, Metalimo, för att vi fick testa dessa kanonprodukter!

(Vi ber att få återkomma med var dessa produkter finns att köpa)


Kommentarer
Postat av: Monica

Det är alltid spännande att höra om olika klister... Jag gillar min Herma, men det kanske finns något bättre? Vilka fina kort ni har gjort! En speciell eloge till Linnéa som har varit så kreativ.

Postat av: Bejli

Kul med tester! Ni får gärna ha fler sådana... Så kan man jag se bättre vad som passar mina behov. :-)

2006-09-08 @ 18:59:49
Postat av: bejli

Kul med test! Ha gärna fler tester, så man kan se vad som passar en själv bäst utan att behöva testa alla sorter av vad det kan vara...

2006-09-08 @ 19:01:22
Postat av: Elisabeth

Linnea tackar så mycket för Monicas kommentar!

2006-09-08 @ 19:47:10
URL: http://elisabeths-scrapblog.blogspot.com/
Postat av: Malena

Jag provade den med klisterlapper utan blått och är supernöjd. Jag har herma men glömde den på träffen i helgen och prövade denna. Tänkte att en sån kan man ha liggande i scrapväskan att ha med sig på träffar eller några som backup om herman tar slut.

2006-09-08 @ 20:15:10
URL: http://malenascrap.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback