{Teknikutmaning v10}

Denna gång består utmaningen av  "Lek med akrylfärger". Tolkningen är fri såklart, men vi ser gärna att man ser den kreativa lösningen :-) Skicka gärna med en rad om hur just du tolkat utmaningen....

Ladda upp ditt alster i din blogg och länka direkt i kommentarsfältet istället. På så sätt hoppas vi att fler hakar på utmaningarna här på bloggen :-)


Du får gärna maila ditt bidrag till oss på
swe.scrapbook@gmail.com om du vill och inte har någon blogg eller på annat sätt gärna vill visa upp ditt bidrag.

Här kommer teamets tolkningar!

JennyB har målat med lite akrylf'rg direkt på cardstocken innan fotografiet och dekorationerna sattes på


Hanna/fnyz har rollat med akrylfärg över punchinella och sen tagit bort punchinellan, sen har hon även stämplat med foamstamps med akrylfärg.


AnnaB har gjort en bakgrund med mycket akrylfärg till den här utmaningen. Hon klistrade fast boksidor och täckte dem med ett tunt lager med vit akrylfärg. Sen klippte hon ut några cirklar av en sönderriven sån där plastgrej som ligger överst i en chokladask (=rolig struktur) och målade vitt över dem också. Sen har hon använt akrylfärg i gult, rött och blått.

Kommentarer
Postat av: Sara

Jag har kladdat akrylfärger idag! Himla kul att leka med dem, tack för utmaningen! Härligt inspirerande från teamet också, nu när färgerna är framme ska jag nog testa lite mer.Mitt alster finns på:
http://lillasara.se/?p=953

2009-03-03 @ 22:40:54
URL: http://www.lillasara.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback