{Utmaning - använd piprensare}

Passar på att ladda upp en ny utmaning på en gång :-) Denna handlar om att använda piprensare på dina alster, kort eller layout spelar ingen roll...

Skicka ditt alster till oss på
swe.scrapbook@gmail.com senast fredagen den 25/7 kl 21,00 och märk ditt mail Utmaning - piprensare. Glöm inte att förminska din bild till 500 pixlar på bredden.

Självklart har teamet gjort massor och åter massor alster att inspireras av, titta och njut!!

Pernilla/thorold:


Sofi/fialoppan:


Marie/hallonflicka:


Anna Maria/rimna:


JennyB:


Helena:


Sandra/sasha:


Ulrika:{Utmaning - sy en LO}

Vi utmanar er att sy en LO eller ett kort! Du ska helst använda ett papper som grund, resten vill vi ska vara tyg, spetsar och andra textilier.

Skicka ditt alster till oss på
swe.scrapbook@gmail.com senast onsdagen den 23/7 kl 21,00 och märk ditt mail Utmaning - sy en LO. Glöm inte att förminska din bild till 500 pixlar på bredden.

Här kommer teamets ljuvliga alster :-)

Monnah:


Anna Maria/rimna:


LottaR:

{Vad händer på SWE?}

Hej alla underbara SWE-läsare!!

Säkert har ni märkt att uppdateringarna blivit lite färre den senaste tiden... Anledningen till detta är att jag, som sköter bloggen med allt, är höggravid och i början av september kommer min lilla bebis om allt går som det ska.... Detta innebär att jag inte riktigt har energi och ork just nu att uppdatera i den utsträckning som jag skulle vilja.

Jag vill oxå påpeka att jag driver denna inspirationsblogg helt ideellt, dvs jag får ingenting betalt för något av det arbete jag gör och det får inte heller inspirationstjejerna. Jag vet att det funderats på varför det inte uppdateras så mkt längre och att det verkar "oproffsigt", men alla vi som pysslar med uppdateringar, utmaningar, alster och annat här på SWE jobbar helt ideellt och får ingenting betalt. Måste bara få berätta det :-)

Just nu jobbar jag på att kanske få lite "vikariehjälp" av några av mina duktiga designers och det ser lovande ut, så att bloggen får fortsätta vara en levande blogg :-) Så som den varit i 2 år nu...

Det har dock tagit mkt energi från mig, att uppdatera och maila på alla mail och alster jag får in osv... Att komma på utmaningar och annat...

Jag kommer fortsätta uppdatera med lite utmaningar under sommaren, men det kommer bli helt sporadiskt. Hoppas ni har överseende med det :-)

Ha en härlig sommar!!
/Helene

{Lila utmaningsalster}

Förra veckan hade vi en utmaning att använda lila på sitt alster, det visade sig nog vara en "svår" utmaning för vi fick inte in så många bidrag. Tur det inte bara är jag, Helene, som har svårt att scrappa i lila... Men de vi fick in är helt underbara! Titta och njut!!!

Pernilla:


Carina:

{Skissalster vecka 27}

Ojojoj, vad många underbara tolkningar vi fick se utifrån skissen vecka 27!! Här kommer ett stort urval av de tolkningar vi fick in!!!

Josefin:


lillblomman:


lottaros:


Malin Helier:


mallafors:


mariejeanette:


Helena/pixelit:


Karin/qurin:


saawan:

{Massor med härligt material från Youdo!}

Några i SWE-teamet har fått material från återförsäljaren Youdo att leka med... Det är bland annat mönstrat papper och cardstock från Diecuts with a View samt Youdo's egna fjärilar, trollsländor, färgade knappar, strassblommor.

Kolla in vad teamet skapat!! Fantastiskt härligt ögongodis!

Anna/augusti73:


Anna/augusti73:


Anna/augusti73:


Anna/augusti73:


Ullis:


Ullis:


Ullis:


Ullis:


Frida:


Frida:


Frida:


Annika:


Annika:


Annika:


Annika:


Annika:


Tack till Youdo för allt roligt material och tack till inspiratörerna som gjort ett sånt kanonjobb!!!

{Färgutmaning v27}

Idag passar vi återigen på att lägga ut en färgutmaning, vi hoppas att ni fortsätter skapa trots ev. semestrar och annat. Även idag är det i alla fall riktigt scrappa-väder här i Stockholm!

Lila ses som en rätt svår färg att skapa med, men är på stark frammarsch i både scrapvärlden och i övriga designervärlden. Man ser lila tillsammans med många härliga kombinationer av färger!

Så nu tänkte vi att ni ska få skapa med denna färg...LILA ska vara det som dominerar mest på ert alster! Sen får ni välja övriga färgkombinationer utifrån eget tycke.

Skicka ditt alster till oss på
swe.scrapbook@gmail.com senast söndagen den 13/7 kl 21,00 och märk ditt mail Färgutmaning v27. Glöm inte att förminska din bild till 500 pixlar på bredden.

Här kommer teamets fantastiska alster!

MalinD:


MalinD:


JennyB:


Marie/sockergrynet:


Maria:


Annika:


Anna Maria /rimna:


Frida:{Utmaningsalster v26}

Ojojoj, vi har fått se MASSOR med underbara alster från er bloggläsare!! Vi är överväldigade!!!

Först ut har vi Annika, som valde att skapa utifrån veckans utmaning att scrappa vardagsfotografier! Kolla så fin!


Utifrån färgutmaningen att använda svart bakgrund fick vi in massor med alster i alla dess färgkombos!

kajsaloppan:


skumpis:


Mette:


ann-sofie:


Helén:


vips:


Sen har vi wellpapputmaningen, många härliga och lekfulla layouter!

Stina/maräng:


Johanna/silwerstar:


kajsaloppan:


ankicharlotta:


ronajbus:


ann-sofie:


Sen kommer här piratutmaningen, så ljuvligt att se dessa tuffa alster!

Joggemia:


Piraya:


Mison:


lilla07an:

{Skissutmaning v27}

Dags för ny skiss!! Hoppas ni är med och tolkar den! Eftersom den kommer ut på en onsdag denna vecka så får ni 1,5 vecka på er att skapa till den :-)

Vill du vara med i utlottningen om att få ditt alster publicerad på vår blogg, skicka din LO eller ditt kort senast söndag 13/7 kl 21,00 till
swe.scrapbook@gmail.com, skriv ditt riktiga namn + gärna ditt nickname (om du är med på något forum) och märk ditt mail Skissutmaning v27. Förminska din bild till 500 pixlar på bredden.

Här kommer först skissen:


Sen teamets underbara tolkningar!!!

Maria:


HelenaH:


Ethel:


Marie/sockergrynet:


{Skissalster vecka 26}

Mmm, denna vecka har vi fått in några riktigt läckra guldkorn utifrån skissen! Kolla och njut!

MissGoldie:


Stella:


Kaffetanten:


Mison: