{Ett ord i veckan - v26}

Dags för ett nytt ord att inspireras av och denna vecka är ordet "Gnista". Du får böja ordet, men inte byta ut det till ett annat ord... På vilket sätt inspireras du? Ordet ska finnas med i din titel.

Skicka ditt alster till oss på
swe.scrapbook@gmail.com och märk ditt mail EOV v26. Senast lördagen den 5/7 kl 21,00 vill vi se ditt alster. Glöm inte att förminska din bild till 500 pixlar på bredden.

Här kommer teamets gnistrande tolkningar!

Annika:


Pernilla/thorold:{Utmaning - wellpapp}

Åh, wellpapp är ett material som vi tidigare haft som utmaning, men vi kan inte låta bli att ha det en gång till :-) Inspirationstjejerna har blommat ut i massor och åter massor med ljuvliga alster, allt för att inspirera er att skapa med detta fantastiska material.

Du kan använda riktig wellpapp eller så tar du en pappersskrynklare och gör din egen :-) Visa oss DINA alster :-)

Skicka ditt alster till oss på
swe.scrapbook@gmail.com senast onsdagen den 2/7 kl 21,00 och märk ditt mail Utmaning - wellpapp. Glöm inte att förminska din bild till 500 pixlar på bredden.

Teamets härliga alster!

Mikla:


Annika:


Emma/emso:


Anna/augusti73:


Pernilla/thorold:


JennyB:


Anna Maria/rimna:


Maria:


Eize:

{Veckans utmaning v26}

Denna vecka bjuder duktiga MalinD på en härlig utmaning, dags att dra fram lite vardagsfoton och lite vardagliga händelser och scrappa om!

Skicka ditt alster till oss på
swe.scrapbook@gmail.com senast tisdagen den 1/7 kl 21,00 och märk ditt mail Veckans utmaning v26. Glöm inte att förminska din bild till 500 pixlar på bredden.

MalinD:s utmaning:
Min utmaning den här veckan blir att scrappa en vardags händelse, det är något jag själv önskar att jag borde bli bättre på i mitt scrappande, att ta vara på och minnas vardagens guldglimtar!

Min LO handlar om när jag och min dotter skulle åka och köpa nya stövlar till henne. En helt vanlig dag för mig, men för min dotter som fick välja stövlar helt själv och som hon dessutom blev total förtjust i, så blev det en särskild dag. Hon var överlycklig å ville absolut inte ta av sig stövlarna ens när hon skulle sova. En händelse väl värd att scrappa.
Ser fram emot att få se glimtar ur eran vardag!

♥-Malin

{Färgutmaning v26}

Idag passar vi även på att lägga ut en färgutmaning, vi hoppas att ni fortsätter skapa trots ev. semestrar och annat. Idag är det i alla fall riktigt scrappa-väder här i Stockholm!

Vad har vi för färger då?

Jo, det enda "kravet" vi har är att ni ska skapa ett alster (layout, kort, alter) med SVART bakgrund. I övrigt får ni välja färger mm helt på egen hand ;-)

Skicka ditt alster till oss på
swe.scrapbook@gmail.com senast tisdagen den 1/7 kl 21,00 och märk ditt mail Färgutmaning v26. Glöm inte att förminska din bild till 500 pixlar på bredden.

Här kommer teamets fantastiska alster!

Anna/augusti73:


Ulrika:


Pernilla/thorold:


Annika:


Eize:{Utmaning - pirattema}

Vi utmanar er att göra alster med pirattema, kanske i färger som du förknippar med pirater eller med foton, papper eller annat....

Skicka ditt alster till oss på
swe.scrapbook@gmail.com senast måndagen den 30/6 kl 21,00 och märk ditt mail Utmaning - pirattema. Glöm inte att förminska din bild till 500 pixlar på bredden.

Teamet har gjort riktigt läskiga alster ;-)

Emma/emso:


Annika:


Anna Maria/rimna:


Åsa L.B:

{Skissutmaning v26}

Dags för ny skiss!! Hoppas ni är med och tolkar den!

Vill du vara med i utlottningen om att få ditt alster publicerad på vår blogg, skicka din LO eller ditt kort senast söndag 29/6 kl 21,00 till
swe.scrapbook@gmail.com, skriv ditt riktiga namn + gärna ditt nickname (om du är med på något forum) och märk ditt mail Skissutmaning v26. Förminska din bild till 500 pixlar på bredden.

Här kommer först skissen:


Sen har vi teamets fantastiska tolkningar!

Annika:


Monnah:


Helena:


Anna/augusti73:


{Skissalster v24}

Mmmm, återigen har vi fått se underbart fina alster utifrån en av våra skisser! Här kommer ett urval!

Karin/qurin:


Keath/k8an:


Brita/minerva:


Lena:


Josefin:

{Blandade utmaningsalster}

Ber om ursäkt för att bloggen uppdateras lite sporadiskt just nu, men sommaren har gjort sitt intåg i mitt/Helenes liv samt att jag är höggravid och känner att jag inte riktigt orkar och hinner med vad jag skulle vilja....

Men här kommer iaf ett urval av de underbara alster vi fått se de gångna veckorna.

Först ut har vi ordet "COOL"...

Tipsytessie


cillacilla:


Sen hade vi en utmaning om att använda textpapper på sina alster!

joggemia:


Susanne H:


Sen måste vi ju visa endel av de ljuvliga alster vi fick in utifrån Anna Maria/rimnas utmaning att använda blommor på sina alster!

LottaM:


Karolina:


gustafsmamma:

{Ett ord i veckan - v24}

Dags för ett nytt ord att inspireras av och denna vecka är ordet "Cool". Du får böja ordet, men inte byta ut det till ett annat ord... På vilket sätt inspireras du? Ordet ska finnas med i din titel.

Skicka ditt alster till oss på
swe.scrapbook@gmail.com och märk ditt mail EOV v24. Senast lördagen den 20/6 kl 21,00 vill vi se ditt alster. Glöm inte att förminska din bild till 500 pixlar på bredden.

Teamet har blommat ut i en massa härliga tolkningar, passa på och njut!

Sofi/fialoppan:


Pernilla/thorold:


Emma/emso:


JennyB:


Annika:{Veckans utmaning v24}

Denna vecka är det vår duktiga kortmakare Anna Maria /rimna som utmanar er att använda blommor på era alster. Visst har ni oxå många många blommor som bara ligger? Fram med dom nu, när det är sommar och allt :-)

Skicka ditt alster till oss på
swe.scrapbook@gmail.com senast tisdagen den 17/6 kl 21,00 och märk ditt mail Veckans utmaning v24. Glöm inte att förminska din bild till 500 pixlar på bredden.

Anna Marias/rimnas utmaning:
Jag utmanar er att använda blommor på era alster. Är ni kanske som mig att jag gärna köper alla dessa fina blommor som finns, men sen glömmer bort att använda dom...?

Här har jag altrat en canvasduk och ville att blommorna skulle vara i fokus. Det blev en tavla till dottern att ha på hennes dörr kanske.Lycka till!

Anna Maria/rimna

{Utmaning - använd textpapper}

Idag tänkte vi utmana er att använda textpapper på era alster!! Det finns en uppsjö med härliga textpapper eller så kanske du helt enkelt väljer att använda en sida utriven ur en bok :-) Eller kanske skapar du ditt eget textpapper i datorn eller med stämplar... Fram med fantasin och visa dina härliga alster för oss!

Skicka ditt alster till oss på
swe.scrapbook@gmail.com senast onsdagen den 18/6 kl 21,00 och märk ditt mail Utmaning - textpapper. Glöm inte att förminska din bild till 500 pixlar på bredden.

Teamet bjuder här på ljuvliga alster!

Ulrika:


Maria:


Anna Maria/Rimna:


Eize:


{Skissutmaning v24}

Även om det är lite sent på veckan passar vi på att ladda upp en skiss och ger lite längre inlämningstid på den :-)

Vill du vara med i utlottningen om att få ditt alster publicerad på vår blogg, skicka din LO eller ditt kort senast söndag 22/6 kl 21,00 till
swe.scrapbook@gmail.com, skriv ditt riktiga namn + gärna ditt nickname (om du är med på något forum) och märk ditt mail Skissutmaning v24. Förminska din bild till 500 pixlar på bredden.

Här kommer först skissen:


Sen har vi teamets underbara tolkningar!!

MalinD:


Ullis:


Sandra/sasha:


Marie/sockergrynet:

{Blandade alster v23}

Ber om ursäkt att det dröjt så innan ni kunnat se bilderna, vet inte vad som var fel. Men nu så!

Först ut har vi skisstolkningarna:

Stella:


Mymlis/Jessica:


Sen har vi joggemias underbara alster med pärlor från veckans utmaning:


Sen har vi finfina alster utifrån färgutmaningen v23:

Jenny/Jakobsmamma:


Lotta Bark:


Ann-Sofie:


Ann-Sofie (insida):


Och sist men inte minst har vi scrapliften, där vi utmanade er att scraplifta danska Maries underbara LO.

Jenny/jakobsmamma:


Ann-Charlotte:

Problem med uppladdning

Hej,
tyvärr är det lite problem med uppladdning av bilder på bloggen, så vi kommer uppdatera med skisstolkningar mm så fort det går... Ber om ursäkt för detta!

/Helene

{Färgutmaning v23}

Idag passar vi även på att lägga ut en färgutmaning, såhär i sommarvärmen :-) Passa på att skapa innan semestern ;-)

Skicka ditt alster till oss på
swe.scrapbook@gmail.com senast tisdagen den 10/6 kl 21,00 och märk ditt mail Färgutmaning v23. Glöm inte att förminska din bild till 500 pixlar på bredden.

Den färgpalett ni har att utgå ifrån är nedanstående (vit är ok att använda som accentfärg, men nedanstående färger ska dominera)


Och så teamets helt fantastiska tolkningar kommer här:

Marie/sockergrynet:


Maria:


Annika:


Eize:


Monnah:


Frida:

{Utmaning - scraplifta Marie}

Denna tisdag tänkte vi utmana er att scraplifta en fantastiskt duktig tjej från Danmark, hon heter Marie Höimark. Lek loss med färger och placeringar, eller lifta temat :-) Valet är ditt!

Skicka ditt alster till oss på
swe.scrapbook@gmail.com senast måndagen den 9/6 kl 21,00 och märk ditt mail Utmaning - scraplifta Marie. Glöm inte att förminska din bild till 500 pixlar på bredden.

Maries LO att scraplifta är denna underbart lekfulla sida:


Och teamet har självklart scrapliftat Maries LO :-)

Ulrika:


Anna Maria/rimna:


Emma/emso:


Pernilla/thorold:


JennyB:


Åsa L.B:

{Skissutmaning v23}

Måndag och skissdag! Dags för en ny skiss mao! Denna vecka är det Sandra/Sasha som bjuder på en skiss att tolka :-)

Vill du vara med i utlottningen om att få ditt alster publicerad på vår blogg, skicka din LO eller ditt kort senast söndag 8/6 kl 21,00 till
swe.scrapbook@gmail.com, skriv ditt riktiga namn + gärna ditt nickname (om du är med på något forum) och märk ditt mail Skissutmaning v23. Förminska din bild till 500 pixlar på bredden.

Här kommer först skissen:


Och teamets härliga tolkningar:

Maria:


JennyB:


{Skissalster v22}

Ljuvliga skisstolkningar!! Åh, vi dreglar över de fina alster vi får se!! Här kommer ett urval!

Isabeli:


Mison:


LottaM:


petraunne:


Stella:


Ann-Sofie:


Terese:


Camilla/smörblomma:

{Utmaningsalster v22}

Åh, återigen flera härliga alster utifrån våra utmaningar förra veckan. Skoj att se att ni fortfarande skapar trots sol och medelhavsvärme :-)

Vi ber också om ursäkt för att uppladdningen dröjt, men bloggen blev flyttat av blogg.se så Helene kunde inte logga in på ett tag ;-)

Här kommer ett urval av de inskickade alster vi fått se!

MissMian visar en superfin LO med olika bokstäver i rubriken:


Lotta Bark har gjort en LO utifrån "Ett ord i veckan v22", ordet var Mirakel:


Sen har vi ett gäng fiiiiina LO:s som vi fått in från vår utmaning att scrappa våra "misslyckade" foton. Klart inga foton är misslyckade, men ibland är de mindre bra ;-)

Hanna/fnyz:


Jenny/jakobsmamma:


Meri:


ElinÅ:


joanna: