{Nu är det bara dagar kvar till nylanseringen}

Den första september är det dags för fanfarer och fyrverkerier! Bara dagar kvar till nylanseringen av SWE-bloggen! Kika in här och se vad som händer! Det är MASSOR med spännande som händer!

Och för er som frågade om senaste inskick, ja det är midnatt den 31/8 som gäller. Men självklart är det alltid bra om man inte är ute i sista stund. Vi kommer inte ha hunnit välja tills nylanseringen, men dagarna efter. Ju tidigare ni är, desto bättre :-)

Ha det gott!
Helene och teamet

{Nystart planeras!}

Hej tjejer!
Det har varit väldigt tyst här på swe-bloggen under sommaren. Det planeras för fullt i stugorna, det är nu dags för nystart för oss! Vi kommer bland annat att byta plattform med ny fräsch design. Vi har tänkt lyfta bloggen ytterligare ett snäpp nu under hösten. Är ni redo? Det är vi :-)

Vi söker nya tjejer som är intresserade av att vara med i teamet. Skapar du regelbundet idag? Är du intresserad och har tid och lust att skapa med oss, så maila till oss på swe.scrapbook@gmail.com. Vi söker både pappersscrappare och digitalscrappare, kortmakare eller layoutare... Eller kanske du helst pysslar med altered? Allt platsar i vårt gäng :-)

Det vi vill ha från dig är senast 31/8 är:
* En nyritat skiss (obs! Du måste ha ritat den själv)
* Tolka din egen skiss i form av en layout eller ett kort
* Gör en ny layout som representerar din nuvarande stil eller det som du just nu gillar
* Skicka med en länk till din blogg, så vi kan titta på dina alster
* Skicka med en motivering till varför just du vill vara med i gänget

Skriv i ämnesraden att det gäller ansökan till teamet.

Ha det gott!
Hälsningar
Helene och det härliga teamet!