{Lite information om januarinumret}

Då tidningen blir lite försenad så tänkte vi dela med oss av lite information om januarinumrets teman och skissen till det numret.

CALL SKISSEN

tidningsskiss_jan07

Gör så här:

1. Gör en layout efter Helenes skiss. Du får tolka den fritt.
2. Scanna eller fotografera din layout
3. Skicka in bilden på layouten till tidningen före 8 november (jpeg-fil med e-post eller framkallad bild med vanlig post).

Bifoga namn, adress och telefon nr. Bifoga också materiallista för layouten och skriv gärna några rader om layouten, bakgrund, hur den kom till och hur du har tolkat skissen.

Om du e-postar:
Skicka gärna bilden på layouten med lägre upplösning, men kontrollera att allt viktigt går att se och att texten kan läsas. Du kan scanna ca 25-30 % av originalstorlek. Lämplig bildstorlek 600*600 pixlar, max 100 dpi. Filstorlek ska vara mindre än 1,0 MB.

E-post:
skissen@scrapbooking-mm.se

Om du postar vanligt foto på din layout:
Om du skickar ett vanligt foto på din layout så kan du minska ned bilden så att den får plats på en A4.

Adress:
Engvall Publishing
Att: Skissen
Box 3147
103 62 Stockholm

När vi valt ut dom sidor som kommer publiceras, kommer vi be dig att skicka in din LO till tidningen för fotografering. Det innebär alltså att din sida kommer lämna ditt hem ett tag.

Det finns mer som du kan skicka in till tidningen!
Insändare

Skriv en insändare till tidningen om allt som rör scrapbooking, vad du vill att tidningen ska innehålla, frågor om scrapbooking etc.

Mejla på adress: tycktill@scrapbooking-mm.se

Lilo scrappar
Lilo kommer att ha en kolumn i tidningen dit du kan skicka fotografier och vinna en layout med korten scrappade av henne.

Gör så här för att skicka in:
1. Mejla bildfiler till liloscrappar@scrapbooking-mm.se (max 1 MB stora filer). Pappersfoton som postas till oss skickar vi inte tillbaka.
2. Berätta om fotona, och vad du skulle vilja få fram på en layout och vad du vill att det ska stå för text på layouten
3. Önskar du någon särskild storlek på layouten så får du ange det också

Senast 27 oktober behöver vi ha dina foton till januarinumret.

LAYOUTER
Du kan skicka in layouter till januarinumret på följande teman:

JANUARI
Till januarinumret är det följande teman: Drömmar, nyårslöften, tillbakablickar, fest, glitter och glamour, freestyle, Stenbocken, listor, dekorera med akrylfärg och blått.

Gör så här för att skicka in layouter till januarinumret:
Mejla bildfiler till layouter@scrapbooking-mm.se (max 1 MB stora filer) Skriv vilket nummer och vilket tema det gäller i ämnesraden (till exempel "Januari, tema fest").

Vi kan tyvärr inte skicka tillbaka layouter som postas till oss, om vi inte har bett om att få in de för publicering. Så skicka dina bidrag på mejlen först.

Varje layout som publiceras ersätts med 150 kronor. Bifoga namn, adress och telefon nr. Bifoga också komplett materiallista för layouten och skriv gärna några rader om layouten, bakgrund och hur den kom till.

FRITT BIDRAG
Hittade du inget att skicka in till ovan? Du kan skicka in ett fritt bidrag som inte är till någon kolumn eller tävling också. Mejla bidraget till oss på layouter@scrapbooking-mm.se

Skriv "Fritt bidrag" i ämnesfältet på mejlet. Skicka in när du vill. Vi ska försöka höra av oss inom en månad om vi vill publicera det i något nummer av tidningen. Alla publicerade layouter ersätts som sagt med 150 kronor, om de inte är del i en tävling med andra vinster. Layouterna får inte ha varit tidigare publicerade.

Hälsningar
Eva Engvall
Chefredaktör

Scrapbooking m.m.


Kommentarer
Postat av: Karin B

Den skissen gillade jag massor!

Postat av: webmosterhelene

Vad roligt, Karin!! Hoppas jag får se en tolkning från dig :)

2006-10-25 @ 15:03:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback