{Information till prenumeranter på Scrapbooking m.m}

Här kommer lite extra information till er alla från chefredaktör Eva Engvall.

Hälsningar
{Helene och Åsa} 

Information till prenumeranter på Scrapbooking m.m.
Tack alla som har tecknat sig för prenumeration av tidningen! 


Vi skrev i den första informationen som vi gick ut med att vi skulle skicka ut bekräftelse på alla tecknade prenumerationer när vi hade fått in betalning. Det ska vi också försöka göra, även om det kommer att dröja. Vi ville göra detta som en extra service. Vi visste inte då vilken stor respons tidningen skulle få, och vilket stort extra arbete detta skulle medföra. Jag ber om ursäkt för att vi här har lovat lite mer än vad vi kan hålla.

 

Vi är som sagt en ny tidning, och har ingen stor organisation för detta ännu. Så snälla, om ni är osäkra på om ni har betalat, kontrollera gärna detta själva. Erbjudandet kom 24/8. Vi kommer att arbeta mycket med att få med så många som möjligt till första numret, även om betalningen kommer in några dagar efter den 15 september.

 

Vi arbetar nu för högtryck för att göra Sveriges första och Sveriges bästa tidning om scrapbooking. Vi hoppas att alla kommer att bli nöjda med vår tidning när den kommer.

 

Eva Engvall

Chefredaktör

Scrapbooking m.m.


Kommentarer
Postat av: Lucy

Hi Eva!
I need to mail you...I want to subscribe the mag!
I´ll do it tomorrow,promisse you!:)))
I wish you good luck!
Kram
Lucy

Postat av: Joanna Bjerga

Heisann! Vi har fått beskjed fra det norske tollvesenet at de ikke kan fortolle bladene før de har fått kopi av faktura. Vi kan ikke se at vi har mottatt den enda - kan dere vennligst fakse eller maile den til oss? faksnummer er 51629692

på forhånd takk!

mvh,Joanna

2007-04-12 @ 15:22:03
URL: http://www.familieskatter.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback