{Månadstema - Återblick}

Mikaela visar här en härlig återblickssida, där hon även använt överblivet material från ett av barnens julklappar i julas. Det blev en härlig fotoram där vi får följa hennes son Alex under år 2006.

mikla_aterblick

Blir du inspirerad utifrån våra månadsteman? Skicka dina alster till oss på
swe.scrapbook@gmail.com och märk ditt mail Månadstema - Återblick. Vi är tacksamma om ni förminskar era bilder till max 500 pixlar på den största ledden.

{Helene och Åsa}


Kommentarer
Postat av: AnnaB

Så supersnyggt det blev med ramen!

Postat av: Johanna

Hittade precis hit och jag måste bara säga att jag tyckte det var otroligt kul att testa på detta med scrapbboking! Jag är en tjej som är 17 år och har sedan en tid tillbaka cancer. En mycket trevlig och duktg tjej kom till oss på barncanceravdelningen på Drottning Silvias barnsjukhus i Göteborg för några månader sedan och vi fick testa på att göra kort. Ni vet säkert inte vem det är men det var i vilket fall som helst mycket uppskattat och jag hoppas ni som kan det här fortsätter med kurser och annat. För mig som oftast har väldigt mycket tid att fördriva (både hemma och på sjukhuset och då man inte orkar göra så mycket mer än pyssel som detta) är scrapbooking ett kul och bra sätt att göra det med! =) Ha de så bra!

2007-01-13 @ 00:06:02
URL: http://hannamarias.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback