{Veckans utmaning v23}

En dags sent pga svenska nationaldagen, men här är Annikas fantastiskt härliga, roliga och riktigt utmanande utmaning! Vi hoppas ni antar den, fram med de operfekta fotona och era prylar och gå loss ordentligt! Blir du inspirerad av Annikas utmaning så hoppas vi du skickar ditt alster till oss på swe.scrapbook@gmail.com, märker ditt mail Veckans utmaning v23 senast tisdagen den 12/6 kl 21.00.

Min utmaning denna vecka är att scrappa de där bilderna på dig själv som inte är så särskilt fördelaktiga; vi kan kalla dem fulkort/kulkort/misslyckade eller helt enkelt tekniskt ofullkomliga. Visst har vi dagar då vi inte känner oss riktigt så snygga som vi faktiskt är? Jag har det definitivt! Så plocka fram dem och gör något av dem! Vågar du?

Som om det inte skulle räcka med att bjuda så på sig själv, vill jag dessutom se minst 50 olika dekorationer på ditt alster, stickers, chipboard, rub-ons inräknade, men minst en av dem ska vara en piprensare! Här kommer mitt bidrag...

utman_v23_annika5064

Stort lycka till!
/Annika5064

Kommentarer
Postat av: Skumpis

Haha... du är galen annika! Och galet duktig också! :-)

Postat av: Lily

Åhhh... vilken layout! Shit, vad häftig! :-o Försöker analysera vad det är jag gillar - men det är ju allt! Färgerna, typsnitten, ämnet, dekorationerna... och kanske tar jag det till mig för att jag själv vaknat upp lite grann. Målade fransk manikyr i går... och tånaglarna har fått en knall rosa nyans.
Jag är SPÄND på fortsättningen... glöm inte, för du har lovat! ;-)

2007-06-08 @ 09:10:28
URL: http://marie.robe.nu
Postat av: annika5064

Såklart kommer det en fortsättning!
Tack för ros!
Annika

2007-06-08 @ 09:25:39
URL: http://annika5064.blogg.se/
Postat av: Sara

Åh vilken underbar LO!! Och kul idé, hoppas jag hinner. Sen måste man ju hitta ett ofördelaktigt kort också, det blir ju en riktig utmaning... hehe

2007-06-08 @ 11:23:06
URL: http://snorsk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback