{Utmaningsalster v11}

Förra veckan hade JennyB en utmaning som gick ut på att använda icke-traditionella färger till era sidor... Det kunde vara rosa till pojkar eller på annat sätt använda "udda" färger.

Denna vecka var det svårt att välja bara 1-2 st LO:s, så idag får ni se hela tre st. Alla underbara, personliga och "annorlunda" :)

Aniia berättade för oss att hon länge tänkt scrappa en LO i rosa till sin son, och nu äntligen fick ändan ur vagnen! En färgstark och busig sida!
utmaningv11_aniia

Evelina gjorde fotot svartvitt och använde massor av blommor samt färgerna gult och rosa utifrån det mönstrade pappret i bakgrunden.. Hon har även använt extra snirkliga bokstäver samt en massa spets och brads formade till hjärtan för en lite mer feminin touch på sin LO till pojkvännen! Härligt resultat!
utmaningv11_evelina

Fialia berättar att hon ofta använder "fel" färger då hon scrappar, eftersom hon oftast utgår ifrån fotot och dess färger istället för att välja traditionella färger. På den här underbara jullayouten har hon valt att använda lite mer vårfärger, vilket passar fotot perfekt och ger ett härligt färginslag!!
utmaningv11_ fialia

{Helene och Åsa}

Kommentarer
Postat av: JennyB

Vilka underbart härliga layouter ni gjort, tjejer!

2007-03-21 @ 20:17:14
Postat av: Vivi

Kuuuuuuuuuuuul
Grattis igen

2007-03-21 @ 21:14:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback