{Vi söker inspiratörer!}

Vi söker 5-10 nya inspiratörer till vårt trevliga gäng! Vi söker dig som är intresserad av att skapa tillsammans med oss, som vill inspirera andra. Det spelar ingen roll om du enbart scrappar eller enbart gör kort eller gör båda delarna.

Vi ser helst att du har möjlighet att skapa några gånger i månaden eller mer, att du hjälper oss att komma på nya uppdrag och tips. Kanske skriva en artikel eller steg-för-steg beskrivning för hur man kan göra olika alster. Vi söker någon tycker det är roligt att leta nyheter om produkter och annat på internet, någon som vill leta trender och skriva inlägg om det osv.

För att vi i teamet ska kunna bestämma oss behöver vi följande från dig:
1. En presentation om vem du är, hur länge du scrappat/gjort kort, varför du vill ingå i vårt team, varför just du passar oss och vad du tror kan bidra med
2. Skicka 2-3 layouter/kort till oss som personifierar din stil. De behöver inte vara nya, de får vara visade och publicerade på internet.
3. Gör en enklare steg-för-steg beskrivning med text (och gärna lite bilder) då du gör en layout/ett kort.
4. Gör ett nytt alster utifrån en egenritad skiss (som du skickar med din ansökan) plus ytterligare ett alster utifrån nedanstående färgkarta:


Vi förbehåller oss rätten att publicera de skisser, tolkningar, steg-för-steg-beskrivningar i bloggen efter att vi valt inspiratörer.

Maila dina bidrag till oss på swe.scrapbook@gmail.com och märk ditt mail SWE inspiratörer. Senast söndagen den 7 december 2008 vill vi få dina bidrag, så återkommer vi så snart vi kan.

Hoppas ni vill vara med!
/Helene och teamet

Kommentarer
Postat av: Linda

Ååå jag hade jättegärna velat det, men tyvärr låter att skapa minst en gång i veckan lite för mycket för mig :( Annars hade det vart jättetrevligt :) Ni kommer säkert hitta massa toppen personer!

Postat av: Sabina

Ja, samma här. Hinner inte riktigt en gång i veckan... Men jag önskar er lycka till! Så att jag kan bli ännu mer inspirerad här inne! :-)

2008-11-26 @ 18:46:10
URL: http://sabinabotin.blogspot.com/
Postat av: Therese

Ska ge detta ett försök!:D

2008-11-26 @ 23:15:10
URL: http://pyblo.se/thezzan
Postat av: CarinaP

Detta låter ju jätteskoj. Kommer att skicka mina alster snart.

2008-11-27 @ 09:31:05
URL: http://chaiblogg.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback