{Teknikutmaning v8}

Dags för en ny teknikutmaning, denna består utmaningen av följande "Lek med fotografier". Tolkningen är fri såklart, men vi ser gärna att man ser den kreativa lösningen :-) Skicka gärna med en rad om hur just du tolkat utmaningen....

Inspireras du av utmaningen, så har jag ändrat informationen nu. Ladda upp ditt alster i din blogg och länka direkt i kommentarsfältet istället. På så sätt hoppas vi att fler hakar på utmaningarna här på bloggen :-)


Och är ni nyfikna på teamets tolkningar? Då behöver ni inte vänta längre!

MarieG har använt mig av ett foto hon ändrat lite i photoshop. Först gjorde hon bakgrunden enfärgad och satte sedan dit några stjärnor på fotot. Detta gjorde hon genom att använda de penslar som finns i CS3.


Hanna/fnyz har ritt och klippt ut "fotomattan" först och måttade hon in ett foto i taget. Ett kul sätt att få med många fotografier på en lo och dessutom förhöja temat, även om det kan ta lite tid.


JennyB har gjort en cirkel av ett fotografi. Det blev en ganska enkel sida, med fokus på det runda fotot. Enkelt måhända, men det är effektfullt.


Susanne/susny har skrivit ut fotot till den här sidan på cardstock med texturen canvas. Detta ger en mer rustik känsla och är ett roligt och lite annorlunda sätt att arbeta med sina fotografier.


Närbild så ni ser strukturen på fotografiet

Kommentarer
Postat av: sandra

hej , jag tycker att du har gjort jättefina bilder !


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback